У Краматорську затримали двох чоловіків, які намагалися підкупити начальника Управління патрульної поліції

За такі дії обом затриманим загрожує до восьми років з конфіскацією майна.

Відомо, що у місті Краматорську патрульні виявили 33 рекламні банери, які приватний підприємець розмістив без погодження з місцевою поліцією.

краматорськ 2

Це правопорушення, яке передбачає відповідальність за ч.2 ст.140 (Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт) КУпАП.

Краматорськ 1

Згодом власник банерів надав документи на узгодження розміщення реклами до Управління патрульної поліції у містах Краматорську та Слов’янську. Однак провівши повну перевірку, рекламному агентству надали офіційну відповідь з відмовою. Власника попередили, що рекламні зображення потрібно прибрати у найкоротший термін.

Та замість того щоб виконати вимогу поліції, чоловік взявся шукати інші шляхи вирішення цієї проблеми.

На думку йому не спало нічого іншого, як запропонувати начальнику Управління патрульної поліції у містах Краматорську та Слов’янську грошові кошти, аби він дав дозвіл на розміщення реклами.

25-річний капітан поліції негайно повідомив про спробу підкупу в Донецьке управління Департаменту внутрішньої безпеки (УДВБ) Національної поліції України.

Краматорськ 3

5 жовтня співробітниками Департаменту Внутрішньої Безпеки Національної поліції було затримано двох осіб — директора рекламної фірми та його компаньйона — у момент передачі грошей.

За матеріалами УДВБ НПУ розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Нагадуємо, що з 17 вересня всі послуги у сфері безпеки дорожнього руху надає патрульна поліція.

Краматорськ 5