Три історії, що вражають

Патрульні допомогли голодним і самотнім дітям, а також відвернули самогубство.

Перша історія трапилась у Харкові. Патрульні прибули на виклик про самотню дитину, яка блукає вулицею. Правоохоронці виявили 4-річного хлопчика на подвірї приватного будинку. Вдома нікого не виявилось. Патрульні побачили, що в будинку безлад й загалом умови непридатні для проживання. Сусіди розповіли, що в цій оселі немає опалення, водопостачання й каналізації. Поліцейські заспокоїли дитину й викликали швидку. Малюка шпиталізовано, а справу передано працівникам відділу ювенальної превенції.

photo_2017-10-12_11-07-42

Запорізьким патрульним громадяни повідомили про жінку з ознаками сп’яніння. Вона неадекватно поводилась на вулиці, а поруч перебувала її дитина. На місце окрім патрульних вже працювали медики. Вони підтвердили той факт, що громадянка нетвереза настільки, що знепритомніла. Жінку шпиталізували. Маленька дівчинка, що була поруч, була переляканою. Про неї попіклувались патрульні поліцейські. Вони заспокоїли та нагодували дитину. Після оформлення відповідних матеріалів дівчинку доставили до лікарні.

photo_2017-10-12_11-07-40

А у Луцьку патрульним поліцейським довелося мати справу із спробою самогубства. 58-річний чоловік намагався повіситись одразу після невдалої спроби вистрибнути з 9 поверху. Патрульні заспокоїли чоловіка та поспілкувалися із ним. Його донька розповіла правоохоронцям про те, що після кількох інсультів її батько страждав від проблем із рухом, тож вирішив накласти на себе руки. Чоловіка шпиталізували до відповідного медичного закладу.

photo_2017-10-12_11-07-36