Столичні патрульні протягом години знайшли викрадений автомобіль

Патрульні поліцейські переслідували транспортний засіб у Києві та за його межами і врешті виявили авто у Броварському районі.

Повідомлення про викрадення автомобіля Range Rover надійшло патрульним близько 6-ї години ранку від працівників служби охорони та супроводу автотранспорту. Заявники повідомили, що автомобіль оснащений GPS-трекером, тому можна відстежити місце його перебування.

photo_2017-10-11_13-35-00

Орієнтування на Range Rover передали іншим екіпажам міста. Патрульні поліцейські зв’язалися з оператором служби охорони, який періодично повідомляв маршрут, за яким рухався вказаний автомобіль.

Викрадений транспортний засіб патрульні помітили на вулиці Ревуцького. Водій на вимогу патрульних зупинитися не зреагував та на великій швидкості виїхав на проспект Миколи Бажана й попрямував у напрямку станції метро Бориспільської. Утікачу вдалося відірватися від поліцейських.

Згодом патрульним повідомили, згідно з даними GPS-трекером, авто Range Rover перебуває у селі Чубинському, що поблизу Києва. Однак надалі зв’язок з авто зник і відстежити його пересування було неможливо.

photo_2017-10-11_13-34-56

Одразу 5 екіпажів поліції обстежували прилеглу територію у пошуках викраденого авто.

Невдовзі патрульні виявили покинутим транспортний засіб Range Rover неподалік перетину вулиць Броварської та Центральної (село Мала Олександрівка Бориспільського району). На місце події прибула слідчо-оперативна група та власниця викраденого авто. Зараз усі обставини справи з’ясовуються.

photo_2017-10-11_13-34-47