У Запоріжжі сусіди доглядали немовля, поки його батьки знаходились вдома у безпорадному стані, а у Тернополі батьки замкнули півторарічну дитину в авто.

Батьки так і не усвідомили свою провину перед дітьми, тож тепер будуть мати справу із представниками ювенальної превенції.

Ввечері о 20:33 годині, патрульні отримали інформацію про те, що сусіди перебувають у стані алкогольного сп’яніння, а їх мала дитина залишається безпорадною.

Коли екіпаж прибув на вулицю Фільтрову, у м. Запоріжжі, до них звернулась заявниця та показала своїх сусідів 49-річного чоловіка та 37-річну жінку, які спали в кімнаті. Як зазначила заявниця їх дитина була голодна і голосно кричала, тому малечу жінка забрала до себе. Батьки так і не помітили зникнення свого чада.

Патрульні викликали швидку допомогу та інспектора ювенальної превенції. Лікар оглянув малечу, після чого дівчинку доставили до лікарні. Батьки до того часу так до тями й не прийшли.

У Тернополі близько 17-ї години поліцейські отримали інформацію від жінки про те, що маленька дитина більше години плаче у зачиненому автомобілі на вулиці Тарнавського. Прибувши на місце події, паптрульні почали розшукувати батьків, припускаючи, що ті мешкають у сусідніх будинках, але марно. Розрадити дитину було неможливо, півторарічний хлопчик заходився від плачу. У той час як почали набирати номер рятувальників, аби визволити малечу із замкненого авто, надійшли батьки.

Вони навіть не усвідомлювали своєї провини. На їх думку, нічого страшного не сталося. Дитина спала, а вони не хотіли його будити, а тим часом самі пішли до магазину.
Патрульні поліцейські провели профілактичну бесіду з батьками, а також повідомили про випадок в службу ювенальної превенції.

photo_2017-10-09_15-55-50