У Львові за ніч патрульні зупинили 11 нетверезих водіїв.

Протягом нічної зміни патрульним доводилося затримували нетверезих правопорушників.

На вулиці Замарстинівській екіпаж патрульної поліції оформлював ДТП та надав вимогу про зупинку водію авто Volkswagen Polo, оскільки потрібні були свідки. На вимоги правоохоронців водій не реагував та рушив у напрямку виїзду зі Львова. Водій неодноразово проігнорував заборонний сигнал світлофора. Вже в Дублянах чоловік заїхав у глухий кут та продовжив втечу на своїх двох.

Патрульні затримали його. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження перевірки відмовився. На водія винесли адмінматеріали за порушення ПДР, невиконання вимог про зупинку та за керування в стані сп’яніння. Тепер доцільність подальшого володіння посвідченням водія буде вирішувати суд.

Ще один випадок стався на проспекті Червоної Калини. Там парульні зупинили водійку за порушення ПДР. Під час спілкування патрульні звернули увагу на те, що 28-річна жінка мала ознаки алкогольного спяніння. Пройти перевірку порушниця відмовилась. На неї було складено адмінпротокол.

А на автодорозі Львів-Шегині нетверезий водій врізався в авто Skoda Octavia. Результат перевірки водія на алкотестері – 1,88 проміле алкоголю в його крові. На чоловіка склали адмінпротоколи за скоєну ДТП та керування у стані сп’яніння.

Загалом, протягом нічної зміни патрульні склали 11 адміністративних протоколів на нетверезих водіїв.