Собаку, якого збив і залишив помирати водій, врятували патрульні Львова

Коли патрульні домчали пса до лікаря, тварина вже агонізувала, але зараз з усіх сил чіпляється за життя.

photo_2017-10-06_11-27-20

Під час патрулювання поліцейські помітили на проїзній частині якийсь предмет. Це сталось на Кульпарківській вулиці. Розгледівши його, патрульні зрозуміли, що то був травмований собака – йоркширський тер’єр. Хтось збив тварину і залишив помирати на проїзній частині.

Спочатку пес здавався мертвим, але коли патрульні взяли тварину на руки, щоб унести тіло з проїзної частини, то відчули у нього слабке серцебиття. Не гаючи часу, патруль доставив собаку до однієї з ветлікарень. Поліцейські сплатили лікування за власний кошт.

“У мене і в напарника є собаки. Ну не змогли ми його залишити у траві помирати. І грошей на лікування не шкода було віддати. Якщо він виживе і власник не знайдеться, то я або напарник заберемо його собі. Дивує людська байдужість”, – розповідає інспектор 3 батальйону патрульної поліції Львова Павло Дудник.

Ветлікарі роблять усе можливе, аби врятувати собаку. Зараз пораненій тварині проводять інтенсивну терапію. Лікар зазначила, що пес уже був в агонії, коли його привезли патрульні, однак його серце сильне і він чіпляється за життя. Медики і патрульні не втрачають надії і рятують тваринку.

photo_2017-10-06_11-27-21