Київський патрульний отримав поранення під час затримання підозрюваного

В ніч на 11 травня, близько 12-ї години, патрульні побачили підозрілу особу в парку Перемоги, що у Дніпровському районі Києва. Невідомий сидів просто на землі.

Інспектори підійшли до нього, представились та попросили чоловіка пред’явити документи. Той на контакт з патрульними не пішов, а потім — вихопив предмет, схожий на зброю, та кілька разів вистрілив у напрямку полісменів, потому — почав тікати. В результаті патрульний дістав поранення, а його напарниця кинулась за нападником.

Тим часом усім екіпажам передали орієнтування на зловмисника, і незабаром інший патруль затримав його. Чоловіка впізнали поранений патрульний з напарницею. Затриманого доставили до Дніпровського відділку поліції, де слідчі встановлюють деталі події та особу затриманого.

Нападник поцілив у інспектора двічі — в живіт та в ногу. Пораненого поліцейського шпиталізували до міської клінічної лікарні швидкої допомоги, прооперували й тепер його здоров’ю нічого не загрожує.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Нападника затримали у порядку ст.208 КПК України, розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.345 ККУ, йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

man1