Ще 17 поліцейських завершили курс з підготовки працівників тактичної підтримки патрульної поліції

Протягом 4 тижнів патрульні освоювали поглиблену вогневу підготовку, тактику самозахисту, тактичну медицину, планування і виконання операцій з високим ризиком, особливості роботи в приміщеннях зі зброєю, а також вдосконалювали навички зупинки транспортних засобів і відпрацьовували сценарії в максимально реальних умовах — на полігоні.

Навчання проводили сертифіковані інструктори з тактичної підтримки патрульної поліції, які раніше перейняли відповідний досвід в американських колег.

Цей курс був ініційований та проведений Департаментом патрульної поліції, за підтримки відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні.

Сьогодні 17 поліцейських з Києва, Кривого Рогу, Дніпра, Одеси, Луганської та Донецької областей отримали сертифікати про успішне завершення навчання.

Привітав патрульних начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков: “Ваша робота — це не просто сильні м’язи, це те, як ви мислите, як вмієте приймати важкі рішення, сміливість брати на себе відповідальність. Ви вже показали характер, пройшовши ці навчання. Надалі показуйте свій професіоналізм, ефективність і пам’ятайте, що самовдосконаленню немає меж”.

Заступник керівника відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Вільям Соллей побажав поліцейським наснаги, швидких і ефективних рішень у роботі.

Зазначимо, що поліцейські тактичної підтримки тактико-оперативного реагування патрульної поліції забезпечують силову підтримку патрульної поліції, їхнім основним завданням є відпрацювання викликів з високим рівнем небезпеки. У процесі службової діяльності вони також надають силову і тактичну підтримку багатьом іншим підрозділам НПУ.

Вітаємо з успішним завершенням курсу. Тільки вперед.