У Києві відбувся тренінг для керівників адміністративної практики патрульної поліції

Дводенний тренінг, насичений активними обговореннями та дискусіями, зібрав 30 керівників з усіх управлінь патрульної поліції України.

Заняття містили не лише теоретичну, а й практичну частину. Учасники пройшли навчання за напрямом діяльності адміністративна практика, під час яких опрацювали проблемні ситуації, що виникають під час оформлення деяких матеріалів справ про адмінправопорушення, винесення електронних постанов, розгляду звернень громадян, акцентовано на провадженні у справах про адміністративні правопорушення за статтею 130 КУпАП, проаналізовано рішення суддів за результатом розгляду таких справ тощо.

Також учасники обговорили проблемні питання, що виникають у їхній роботі та шляхи їх вирішення.

Крім того, під керівництвом тренерів опрацювали питання основних положень антикорупційного законодавства України, особливостей кваліфікації та оформлення матеріалів у справі про
адміністративне правопорушення за статтями 121-2, 132-1, 133-1, 139, 140 КУпАП, порядок ведення підсистем в системі ІПНП; особливості кваліфікації та оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення за вчинення домашнього насильства (стаття 173-2 КУпАП), винесення термінового заборонного припису.

“Такі навчання є надзвичайно важливими задля здобуття нового практичного досвіду, а ще для налагодження комунікації між працівниками. Впевнений, що набутті знання зроблять вашу роботу ще кращою та ефективнішою”, — зауважив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.