Відбулась службова нарада під головуванням Міністра МВС з керівництвом ДПП та його територіальних підрозділів з усієї України

Сьогодні в Міністерстві внутрішніх справ відбулась службова нарада під головуванням Міністра МВС Дениса Монастирського за участі Голови НПУ Ігоря Клименка з керівництвом Департаменту патрульної поліції та його територіальних підрозділів з усієї України.

Під час зустрічі обговорювались пріоритетні питання розвитку патрульної поліції та шляхи їх вирішення: підняття рівня грошового забезпечення поліцейських, оновлення складу транспортних засобів, правової захищеності поліцейських.

Отримали високу оцінку результатів нашої роботи та заручилися підтримкою очільника МВС.

Міністр внутрішніх справ висловив своє категоричне бачення щодо подальшого розвитку Департаменту патрульної поліції і його структурних підрозділів виключно у межах діючої структури — міжрегіонального територіального органу Національної поліції.

Цю позицію також підтримав Голова Національної поліції Ігор Клименко.

Начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков подякував керівництву МВС та НПУ за підтримку підрозділу та розуміння нагальних проблем в діяльності та подальшому розвитку.