Патрульні Дніпра виявили у водія, ймовірно, наркотики

Учора на проспекті Калнишевського екіпаж патрульних помітив автомобіль Kia Sorento, на якому могла пересуватися особа, яка, за інформацією небайдужих громадян, причетна до розповсюдження наркотиків. Поліцейські вирішили перевірити транспортний засіб та водія.

Під час поверхневої перевірки авто кермувальник добровільно відчинив кришку капота. Патрульні всередині виявили паперовий пакет з підозрілим вмістом. Оскільки там, ймовірно, могли бути наркотичні речовини поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

Слідчі провели подальший обшук транспортного засобу та виявили й вилучили сліп-пакет із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну, сліп-пакет із речовиною, схожою на наркотичну, вагою близько 10 грам, та ще два сліп-пакети з подібним вмістом, кожен вагою близько 100 грам. Окрім того, в авто була велика кількість пустих сліп-пакетів, електроні ваги та предмет, схожий на холодну зброю.

Водія вказаного автомобіля доставили до відділку поліції. Як з’ясувалося, щодо нього відкрите кримінальне провадження за ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.