Патрульні у Херсоні по гарячих слідах затримали підозрюваного у грабежі

У суботу, близько 16-ї години, на лінію 102 звернувся небайдужий громадянин. Він розповів про бійку між двома невідомими на вулиці Полтавській. За вказаною адресою негайно вирушили патрульні. На місці поліцейські побачили постраждалого. 69-річний містянин повідомив інспекторам, що невідомий вдарив його по голові, зірвав із шиї золотий ланцюжок та забрав із кишені гроші — 500 гривень. Також чоловік назвав напрямок, у якому пішов кривдник та його прикмети.

Неподалік охоронці порядку дійсно побачили чоловіка, схожого за описом. Патрульні зупинили його. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили купюри, в яких заявник упізнав свої кошти та ланцюжок із металу жовтого кольору.

Перевіривши за інформаційними базами поліцейські встановили, що чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Патрульні затримали 32-річного херсонця та передали його слідчо-оперативній групі. Підозpюваний затpиманий в поpядку ст. 208 КПК Укpаїни. Наразі відкpитe кpимінальнe пpоваджeння за ст. 186 КК Укpаїни “Грабіж”. Підозpюваному можe загpожувати покаpання у вигляді позбавлeння волі стpоком до 8 pоків.