Патрульні Києва затримали чоловіка, який відкрив стрільбу у напрямку колег з області

Уночі, 18 вересня, патрульні отримали орієнтування у радіоефір про автомобіль Audi, який намагалися зупинити колеги з міста Вишгород. Під час зупинки водій направив на них предмет, схожий на пістолет, а коли охоронці порядку заблокували його автомобіль, то втік, протаранивши шлагбаум. Почалося переслідування, порушник неодноразово створював аварійні ситуації та здійснив близько восьми пострілів у бік службового автомобіля поліцейських.

Патрульні Києва діяли злагоджено та чітко. Спільними зусиллями екіпажі створили штучний затор на шляху слідування втікача під мостом Патона. Таким чином Audi вдалося безпечно зупинити.

Патрульні привели у готовність табельну вогнепальну зброю та попередили водія про можливість її застосування, адже чоловік за кермом тримав у руках предмет, схожий на пістолет. Інспектори знезброїли та витягли чоловіка з автомобіля. Під час затримання той не припиняв зухвало чинити опір патрульним.

Затриманий перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Екіпаж поліції області склав на чоловіка відповідні адміністративні матеріали.

Для надання подальшої кваліфікації діям затриманого та вилучення предмету, схожого на зброю, інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Київської області.