Патрульні допомогли відшукати свої домівки херсонцям, які загубились

26 травня, близько 16-ї години, на лінію 102 звернулись працівники Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ. Вони повідомили, що біля входу в навчальний заклад стоїть бабуся, яка не пам’ятає свого ім’я та місця проживання.

Патрульні негайно вирушили на вулицю Фонвізіна. Під час спілкування з жінкою, остання не змогла надати про себе жодної відомостей. За інформаційними базами інспектори встановили сина зниклої та його адресу. Туди ж поліцейські й доправили 81-річну херсонку й передали її сину.

Водночас іншому екіпажу надійшов виклик про виявлення дитини на проспекті 200-річчя Херсона.

На місці заявник вказав інспекторам на хлопчика. Небайдужий херсонець розповів, що дитина вже довго грається сама. Поліцейські поспілкувались із хлопцем, проте він не назвав своє ім’я. Охоронці порядку спробували дізнатись у дитини, де вона живе.

Патрульні разом із хлопчиком проїхали кілька дворів багатоповерхівок. В одному з них дитина вказала на свій під’їзд. Маленького містянина впізнали сусіди, а згодом вийшла і його мати. Патрульні передали 6-річного хлопчика матері та провели з нею профілактичну бесіду.