Сьогодні 30 років з дня проголошення незалежності України й надзвичайно важливий день для всієї родини патрульної поліції

Адже ми вперше брали участь у параді та йшли окремою колоною на чолі з начальником Департаменту патрульної поліції, лицарем ордена Богдана Хмельницького — Євгенієм Жуковим. Це велика честь і відповідальність для кожного поліцейського.

У парадному розрахунку Департаменту патрульної поліції крокували 130 патрульних. З-поміж них — 22 учасники бойових дій, відзначені державними нагородами. Половина парадного розрахунку — це жінки-патрульні, які на рівні з чоловіками цілодобово стоять на варті правопорядку.

Горді були пліч-о-пліч з побратимами крокувати на великому військовому параді, присвяченому 30-й річниці Незалежності України. Сьогодні ми творимо історію, і саме від нас залежить майбутнє нашої держави.

Любимо свою країну, цінуємо, що маємо, примножуємо здобутки й досягнення власною працею, шануємо історію, і пам’ятаємо всіх, хто героїчно віддав своє життя за майбутнє України.

З Днем Незалежності України!

В єднанні — сила!

Слава Україні!
Героям слава!