Маріупольські патрульні вибороли перші місця на чемпіонаті України з Powerlifting та Armlifting (за правилами WPL)

Змагання проходили 6 та 7 серпня в місті Маріуполі. У ньому брати участь багато іменитих спортсменів з усієї країни, а також поліцейські, співробітники ДСНС, бійці Національної гвардії, які змагалися в категорії MPF (аматори).

Спортсмени перевіряли свої сили в таких дисциплінах: Bench (жим лежачи), Deadlift (окрема станова тяга), Strict curl (строгий підйом на біцепс), Push & pull (жим + станова тяга), підйом на біцепс Apollon’s Axle (гриф вищого діаметра), WPL Deadlift (багатоповторна станова тяга), окрема станова тяга Apollon’s Axle (гриф вищого діаметра), HUB (станова тяга однією рукою).

Патрульні поліцейські Донецькій області на відмінно виконали вправу “строгий підйом на біцепс” та посіли перші місця, а саме:

перше місце у категорії 82,5 кг, з результатом 68 кг, посів патрульний Дмитро Бобро, який виконав норматив “Майстер спорту”;

перше місце у категорії 82,5 кг з результатом 70 кг, посів патрульний Сергій Медрін, який виконав норматив “Майстер спорту міжнародного класу”;

перше місце у категорії 67,5 кг з результатом 56 кг, посів патрульний Владислав Філь, який виконав норматив “Майстер спорту”.

Вітаємо наших колег та бажаємо перемог в наступних змаганнях.