400 доларів США пропонував патрульним Вінниці водій, який, будучи напідпитку, вчинив ДТП

Вчора ввечері патрульні отримали виклик про ДТП без потерпілих на вулиці Стрілецькій. Прибувши на місце події, поліцейські виявили, що автомобіль Volkswagen Passat не дотримався безпечної швидкості та дистанції і зіткнувся з Audi A4.

Під час спілкування з водієм, який став винуватцем автопригоди, патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат алкотестера виявився позитивним: рівень алкоголю в організмі кермувальника перевищив допустиму норму більш ніж в 13 разів — 2,67 проміле.

Під час складання адмінматеріалів водій неодноразово пропонував поліцейським неправомірну вигоду в розмірі 400 доларів США. Про кримінальну відповідальність за таке правопорушення чоловіка попередили, однак це його не зупинило. Для документування події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

На 39-річного водія Volkswagen Passat охоронці порядку склали адмінматеріали за трьома статтями: за ч. 1 ст. 126 (за те, що не пред’явив свідоцтва про реєстрацію автомобіля), за ст. 124 (Вчинення ДТП) та за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння) КУпАП.