Чернігівські патрульні розшукали викрадений мотоцикл та затримали ймовірних зловмисників

Вчора, близько 17-ї години, до поліції надійшло повідомлення про заволодіння транспортним засобом. Заявник повідомив, що 10 хвилин тому залишив мотоцикл Yamaha Tenere біля власного подвір’я у провулку Вокзальний. Коли ж повернувся, побачив, що той зник. За вказаною адресою одразу виїхали патрульні.

Поліцейські з’ясували, який вигляд має двоколісний та його характерні прикмети. Також вдалося встановити очевидців викрадення. Опитавши їх, інспектори отримали цінну інформацію: скільки імовірних зловмисників було, їхні прикмети та в у якому напрямку ті вирушили. За кілька хвилин всі патрульні екіпажі отримали орієнтування про розшук транспортного засобу та осіб, які можуть бути причетними до його викрадення.

Під час відпрацювання території патрульні виявили мотоцикл, а поряд з ним двох невідомих осіб, скожих за описом. Чоловіків одразу затримали.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, а також доставили власника транспортного засобу та свідків викрадення. І мотоцикл, і затриманих одразу упізнали.