Подружжя поліцейських врятували жінку, яку непритомною дістали з дна озера

Минулими вихідними, перебуваючи на відпочинку на озері Плахтянка на Київщині, старший лейтенант Департаменту птрульної поліції Лілія Семенченко разом з чоловіком Миколою Семенченком, що донедавна був патрульним, а нині працює в Академії патрульної поліції, почули крики про допомогу.

Без вагань поліцейські кинулися до людей звідки лунав заклик. Відтак на березі вони побачили жінку без ознак життя. Чоловік, який перебував поруч, повідомив, що щойно дістав її з дна озера.

Капітан поліції Микола Семенченко миттєво зреагував та став проводити серцево-легеневу реанімацію шляхом штучної вентиляції легень, адже в громадянки було відсутнє дихання та не відчувався пульс. Водночас його дружина Лілія викликала швидку допомогу й забезпечувала психологічну підтримку родичам потерпілої, які перебували в шоковому стані.

Після надання домедичної допомоги жінка опритомніла, її поклали в стабільно-бокове положення. Однак невдовзі в неї знову зникло дихання, тож Микола вдруге провів серцево-легеневу реанімацію. На щастя, громадянка прийшла до тями.

Жінку передали медикам, які ушпиталили її.