Під час своєї відпустки патрульний з Сєвєродонецька затримав імовірного крадія, який погрожував йому ножем

У ніч на 1 липня патрульний Назар Хохлов відпочивав вдома з сім’єю, коли почув звук розбитого скла, який доносився з вулиці. Визирнувши у вікно, поліцейський побачив невідомого чоловіка з ліхтариком, який щось шукав у автомобілі сусіда.

Патрульний запідозрив, що це може бути крадій, і вийшов на вулицю, щоб перевірити інформацію.

Невідомий, побачивши непроханого гостя, почав погрожувати патрульному ножем та намагався втекти. Однак це йому не вдалося. Назар має не просто гарну фізичну підготовку, а і є інструктором з тактичної підготовки патрульних.

Він швидко наздогнав зловмисника, вибив з його рук ніж та затримав його. Після чого викликав на місце екіпаж патрульних та слідчо-оперативну групу.

Затриманий 29-річний чоловік виявився раніше судимим за незаконне поводження зі зброєю, крадіжки та зберігання наркотичних речовин. Наразі перевіряється його причетність до ще низки аналогічних крадіжок, які трапились у місті протягом останніх декількох днів.

За підозрою у вчиненні правопорушення передбаченого ч.1 ст. 185 (Крадіжка) ККУ громадянина затримали в порядку ст. 208 КПК (Затримання уповноваженою особою).