Зніс електроопору та утік з місця пригоди: полтавські патрульні оперативно розшукали нетверезого винуватця ДТП

Учора, близько 14-ї години, інспектори отримали повідомлення про те, що на вулиці 23 Вересня водій автомобіля Renault здійснив наїзд на електроопору, а потім утік з місця події.

Унаслідок пригоди дроти електромережі опинилися на дорозі та тротуарі. Патрульні негайно повідомили про це відповідні служби та до їх прибуття скеровували рух пішоходів, аби ніхто не зазнав ураження струмом.

Незабаром поліцейські встановили та розшукали водія-втікача. Ним виявився 45-річний місцевий житель, який раніше вже мав проблеми із законом через водіння напідпитку та був позбавлений судом права керувати автомобілем.

З’ясувалося, що цього разу чоловік також вживав алкоголь перед поїздкою. Результат огляду на стан сп’яніння становив 2,90 проміле, що у понад 14 разів перевищує допустиму норму.

Інспектори склали на водія 4 адмінматеріали: за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою права керування) КУпАП.