Сьогодні завершився тренінг з програми “Наставник” в Департаменті патрульної поліції

Навчання успішно пройшли ще 21 патрульний поліцейський з Київської, Чернігівської, Житомирської, Черкаської та Вінницької областей.

На тренінгу освоювали теми етики й гідності в поліцейській діяльності, лідерства і наставництва. На кожному етапі навчань відбувалась презентація практичних ситуацій та робота учасників у групах з використанням вивченого матеріалу для розв’язання проблемних питань, що можуть виникнути під час реалізації зазначеної програми.

З успішним закінченням навчання майбутніх наставників привітав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький та старший радник з правоохоронних питань ICITAP в Україні Ерік Сівек.

Зокрема, Олексій Білошицький наголосив на важливості ролі наставника: “Менторство — це дуже висока відповідальність, але я переконаний, що ви докладете максимум зусиль, щоб передати здобуті знання й навички своїм підлеглим”.

Водночас Ерік Сівек додав: “Роль ментора — одна із найважливіших в патрульній поліції, покажіть, як робити вашу поліцейську роботу відмінно“.

Після завершення курсу 21 учасник тренінгу отримав сертифікат з програми “Наставник”.