Запорізькі патрульні виявили “на гарячому” ймовірних крадіїв

Сьогодні вранці у Шевченківському районі, на вулиці Стартовій, поліцейські помітили підозрілих громадян, які вантажили металеві конструкції до автомобіля та намагалися поїхати з місця.

Патрульні зупинили транспортний засіб, в якому перебували водій та двоє пасажирів. Згідно зі ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію”, інспектори провели поверхневу перевірку автівки та виявили 2 металеві конструкції у багажному відділенні та ще дві — у салоні.

Під час спілкування водій розповів поліцейським, що його викликали як таксі. А один з пасажирів повідомив, що зі своїм знайомим зняли ці конструкції з залізничних вагонів, які стоять у відстійнику, щоб здати до пункту прийому брухту.

Поліцейські обстежили прилеглу територію та у лісосмузі виявили ще 13 металевих конструкцій, а також сполучення залізничних вагонів, на яких відсутні запчастини.

На місце події патрульні викликали воєнізовану охорону Придніпровської залізниці та слідчо-оперативну групу. Усіх учасників події було запрошено до відділку поліції для встановлення усіх обставин.