Сумські патрульні допомогли літній жінці, яка приїхала до доньки, але заблукала в місті

Подія сталася на вулиці Степана Бандери. Патрульних викликала чергова автовокзалу з проханням допомогти бабусі. На місці події інспекторів Олександра Буряка та Сергія Ключника зустріла заявниця. Поруч сиділа і плакала літня жінка. Вона мала вади слуху та мовлення, тож чітко пояснити, яка допомога їй потрібна, не могла. Та немає ситуацій, які не можна вирішити.

Патрульні розуміли, що бабуся була в стані сильного хвилювання, тож негайно викликали бригаду лікарів. А трохи заспокоївши громадянку, інспектори почали писати їй запитання на аркуші паперу, на які жінка як могла відповідала. Невдовзі вона дістала із сумки зошит з записами номерів телефонів. Вартові порядку, знайшовши там телефон доньки, відразу зателефонували їй та повідомили про місце перебування матері.

Коли донька приїхала на місце, з’ясувалося, що літня жінка приїхала із сусіднього села до неї. Але на вокзалі розгубилася, бо не знала, куди йти далі. На щастя, з бабусею було все гаразд. Лікарі оглянули її та надали необхідну допомогу. Патрульні ж відвезли матір з дочкою додому.

Звертаємося до громадян: якщо ви помітили літню людину чи дитину, які мають розгублений вигляд, не будьте байдужими, поцікавтесь, можливо їм потрібна допомога.

У разі необхідності одразу телефонуйте 102.