Патрульні Дніпра затримала ймовірних закладчиків

Учора патрульні роти тактико-оперативного реагування помітили на вулиці Дрогобицькій чоловіка та жінку, які щось ховали у кущах, та, побачивши поліцейських, швидко намагалися втекти.

Інспектори наздогнали їх та зупинили. Під час спілкування громадяни помітно нервували. Це дало підстави вважати, що вони мають заборонені речовини, тож патрульні провели поверхневу перевірку. В обох осіб виявили пакети зі згортками. Громадяни повідомили, що в них метадон, а згортки вони розкладають з метою збуту.

На місце події ТОРівці викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила 32 згортки з речовиною, схожою на наркотичну. 53-річного чоловіка та 45-літню жінку доставили до відділку поліції.

Також учора, близько опівдні, спецлінії 102 надійшло повідомлення від небайдужої громадянки, що на вулиці Тверській невідома жінка щось ховає в землю, ймовірно — закладки. Патрульний екіпаж оперативно прибув на місце події й, обстеживши територію, виявив неподалік проспекту Слобожанського схожу за прикметами особу. Побачивши поліцейських, жінка пришвидшила ходу. Охоронці порядку наздогнали та запитали в громадянки, чи має вона заборонені речовини. Жінка відказала, що має метадон та вже здійснила кілька сховів цієї наркотичної речовини.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка під час огляду вилучила 20 згортків з невідомою речовиною, схожою на наркотичну. Також під час слідчих дій поліцейські виявили сховки ще двох згортків. 50-річну громадянку затримали та доставили до відділку поліції.