Чернігівські патрульні затримали чоловіка, який, ймовірно, пошкодив сокирою два автомобілі

Днями на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Курсанта Єськова у дворі багатоповерхового будинку невідомий чоловік сокирою пошкодив два автомобілі та утік з місця події на автомобілі Renault.

На місці події інспектори виявили два легковики: Chevrolet Lacetti та Honda Accord з розбитим лобовим склом та заявника. Очевидець розповів, що був у своїй квартирі, як раптом почув шум з вулиці. Через вікно він побачив невідомого, який сокирою бив скло в одному з авто, а коли вибіг на вулицю, то зловмисник вже покидав місце події на автомобілі Renault.

Через деякий час на проспекті Миру патрульні звернули увагу на легковик Renault Megane. Авто не тільки підпадало під орієнтування заявника, але й на ньому були відсутні обидва номерні знаки. Після того, як патрульні подали водію вимогу зупинитись, він різко загальмував та пішки спробував утекти з місця події.

Інспектори наздогнали та затримали чоловіка. В салоні виявили сокиру, якою, ймовірно, пошкодили автомобілі. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин.

Також інспектори виявили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку.

На водія склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) та винесли постанову за ч. 6 ст. 121 (Експлуатація автомобіля без номерного знаку) КУпАП. Авто доправлене на арештмайданчик.