Патрульні Чернігова спільно з поліцейськими карного розшуку по гарячих слідах затримали осіб, які можуть бути причетними до крадіжок

Учора, близько 18-ї години, на лінію 102 звернувся 42-річний чернігівець та повідомив, що у нього зникли золоті прикраси. У крадіжці він підозрює двох чоловіків, з якими спілкувався кілька хвилин тому.

Екіпаж патрульних, що прибув на місце події, з’ясував: на вулиці Шевченка до чоловіка звернулися двоє невідомих громадян. Після коткої розмови чоловіки пішли. А за кілька хвилин чернігівець помітив зникнення золотого ланцюжка та хрестика.

Заявник детально описав невідомих, тож орієнтування на осіб, причетних до крадіжки, отримали всі екіпажі патрульних.

Згодом поліцейським надійшла інформація від колег з карного розшуку, що розшукувані особи можуть пересуватися містом на автомобілі Mitsubishi Pajero з реєстраційними номерами Харківської області.

У результаті активних розшукових дій автомобіль та двох осіб, схожих за орієнтуванням, виявили на вулиці Молодіжній. Чоловіків затримали, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.

З’ясувалося, що обидва — водій та пасажир — жителі Харкова. Під час огляду у них вилучили кілька виробів з жовтого металу. Заявник упізнав свої речі.

Поліція Чернігова відкрила кримінальне провадження за ст. 185 КК України — Крадіжка.