Білоцерківські патрульні затримали громадянина, ймовірно, з наркотичною речовиною, який пропонував їм неправомірну вигоду

У суботу, на початку 2-ї ночі, патрулюючи вулицю Гоголя, у місті Біла Церква, увагу інспекторів привернув чоловік, який рухався тротуаром. Побачивши патрульне авто, громадянин різко зупинився, змінив напрямок руху та почав тікати від охоронців порядку.

Поліцейські наздогнали громадянина. Ним виявився 34-річний місцевий мешканець. Під час поверхневої перевірки було виявлено zip-пакет з порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною. Зі слів чоловіка, це амфетамін.

Аби уникнути відповідальності за скоєне порушення, чоловік запропонував патрульним хабара. Інспектори неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, проте чоловік наполягав на своєму. Порушник пропонував 3000 гривень хабара, шляхом переказу на банківську картку.

Оскільки попередження про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди службовій особі не подіяло, громадянина затримали та викликали слідчо-оперативну групу, аби належним чином зафіксувати факт. Слідчі вилучені речовини передали на експертне дослідження.