Завдяки небайдужим громадянам київські патрульні повернули додому двох літніх людей, які заблукали

Учора вдень патрульні отримали виклик на вулицю Зодчих, де заявниця виявила розгубленого літнього чоловіка. Жінка не змогла пройти повз, особливо зважаючи на погоду. Поставила йому декілька запитань, але він не зміг пригадати звідки він і куди направляється.

Жінка викликала на місце патрульних, які змогли розговорити чоловіка та з’ясувати його дані. Виявилося, що він проживає неподалік, тож патрульні відвели його додому. І вчасно — на пошуки 77-річного чоловіка вже вийшла дружина.

За дві години цей екіпаж отримав ще один подібний виклик: заявниця виявила на вулиці Сім’ї Сосніних літню жінку та завела її до магазину грітися та чекати на поліцію.

Як пояснила заявниця, біля парковки вона побачила жінку, що борсалася у снігу та не могла вибратися. Після того, як їй допомогли, вона вперто хотіла йти дали. Куди направляється і звідки не пам’ятала.

Патрульні швидко з’ясували місце проживання 81-річної жінки та доставили її додому на службовому автомобілі.

Ми вдячні громадянам, що не проходять повз, адже у сніжну та морозну погоду байдужість до оточуючих, які потрапили у скрутну ситуацію, може призвести до біди.