У свій вихідний харківський патрульний допоміг постраждалим в ДТП

Учора ввечері патрульний Анатолій Зозуля на власному авто рухався проспектом Гагаріна. На його очах сталося моторошна ДТП. Під час руху зіткнулися вантажівка та два легкових автомобіля. Не марнуючи ні секунди, Анатолій зупинився та поспішив на допомогу.

У результаті автопригоди в авто ЗАЗ затиснуло трьох людей: літнього чоловіка, жінку та 8-річного хлопчика. Вони були сильно налякані та не могли самостійно вибратись із понівеченого авто.

Анатолій заспокоїв громадян та відразу повідомив екстрені служби про ДТП. Надалі патрульний віджав двері та звільнив потерпілих від елементів салону, що не давали можливості провести огляд ймовірних кровотеч. Також він попросив громадян не рухатися до приїзду швидкої, щоб не спричинити ще більші травми.

Уже в присутності медиків Анатолій та небайдужі водії дістали хлопчика і чоловіка з автівки, а рятувальники допомогли визволити з понівеченого салону жінку.

Завдяки правильним та рішучим діям патрульного на місці пригоди, вдалось швидко шпиталізувати травмованих та вчасно надати їм необхідну допомогу.