Літня жінка вирішила прогулятись містом і заблукала: патрульні Києва допомогли громадянці знайти рідних

Учора на службу 102 надійшло повідомлення від перехожого про виявлення загубленої громадянки.

Поспілкувавшись з 72-річною громадянкою, патрульні дізналися, що вона родом із Львівської області та приїхала в гості до доньки. Жінка вирішила прогулятись містом, але згодом заблукала. Із собою у неї був лише паспорт та ключ від домофона з будинку, де проживає її донька. Телефону не було та адреси жінка не знала.

Інспектори Олег Бараболя та Андрій Кричковський запросили літню жінку до поліцейського авто та попросили пригадати, що вона бачила з вікна будинку, де проживають її рідні. Жінка пригадала лінію швидкісного трамваю та деякі магазини. Завдяки цим спогадам та тому, що екіпаж добре знає район патрулювання, вдалось з’ясувати вулицю, а згодом знайти й будинок.

Громадянку повернули до рідних, які навіть не підозрювали, що з їх матір’ю трапилась така пригода.

Друзі, будьте уважними до своїх рідних, а особливо до людей літнього віку! Частіше спілкуйтесь з ними, не дозволяйте самим виходити на вулицю. Потурбуйтесь про те, щоб у них був листок, де вказано їх прізвище, ім’я, адреса проживання, контакти родичів, назва хвороби тощо. Ця інформація зможе значно пришвидшити допомогу таким людям.