У Чернігові патрульні повернули додому загублену дитину

Учора о 17:30 на лінію 102 зателефонувала схвильована чернігівка та повідомила, що зник її 5-річний син. До заявниці одразу направили один з патрульних екіпажів.

Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що хлопчик з мамою були на вулиці. На якусь мить жінка втратила сина з поля зору. Коли зрозуміла, що самотужки не може його знайти, звернулася до поліції. Інспектори докладно розпитали, у що дитина вдягнена, які є особливі прикмети. За кілька хвилин всі патрульні екіпажі отримали орієнтування на пошуки зниклого.

Майже одразу в радіоефірі пролунала інформація, що на проспекті Перемоги перехожа бачить маленького хлопчика. Увагу жінка звернула на дитину саме через те, що хлопчик був сам. За описом дитина дуже схожа на розшукувану. За вказаною адресою вже їхав інший екіпаж патрульних.

Коли на місце, де знайшли хлопчика, привезли матір, вона відразу впізнала свою дитину. Відстань, яку маленький мандрівник подолав самотужки від місця, де був разом з мамою, до місця, де його знайшли, склала понад два кілометри.
Було помітно, що хлопчик схвильований через метушню навколо. Щоб заспокоїти та відволікти, охоронці порядку подарували йому м’яку іграшку. Матір з дитиною патрульні доставили до дому та повідомили про подію ювенальну превенцію.