Водій з ознаками сп’яніння тікав від патрульних Одеси, скоїв ДТП та пропонував гроші: чоловіка затримали

https://www.facebook.com/odesapolice/posts/3660635757329976

Сьогодні, близько 4-години ранку, патрульні помітили транспортний засіб, який рухався порушуючи ПДР: автівка рухалася в темну пору добу без увімкненого світла фар. Охоронці порядку попрямували за керманичем та на вулиці Краснова подали йому сигнал про зупинку транспортного засобу.

Водій Toyota мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, тож інспектори почали оформлювати відповідні матеріали.

Згодом, чоловік, аби уникнути відповідальності, запропонував поліцейському хабар у розмірі 4 000 гривень. Патрульні попередили чоловіка про кримінальну відповідальність. За кілька хвилин водій швидко рушив з місця й почав тікати.

Інспектори розпочали переслідування транспортного засобу.

Керманич не лише ігнорував сигнал про зупинку, увімкнені проблискові маячки червоного та синього кольорів та сирену, а й почав їхати з більшою швидкістю.

Чоловік, намагаючись втекти від поліції, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на перешкоду — під’їзд багатоповерхівки, що на вулиці Генерала Петрова. Лише тоді громадянин припинив погоню.

Однак на цьому водій не зупинився, вибіг з автомобіля та намагався знову втекти. Патрульні наздогнали та затримали його.

На 36-річного правопорушника патрульні склали три адміністративні протоколи: за керування автомобілем з ознаками алкогольного сп’яніння, (ч. 1 ст. 130 КУпАП), порушення ПДР, що призвело до ДТП (ст. 124 КУпАП) та невиконання вимоги поліцейського зупинити транспортний засіб (ст. 122-2 КУпАП).

Автомобіль евакуювали.