Білоцерківські патрульні знайшли зниклу дитину, яку розшукувала мати

Вчора ввечері поліцейські отримали повідомлення про викрадення дитини. Схвильована жінка розповіла, що її 12-річну доньку викрали невідомі та везуть в мікроавтобусі в напрямку столиці, щойно проїхали Білу Церкву.

Громадянка надала номер телефону дитини та водія автобуса. Поліцейські зв’язались із ним в телефонному режимі, дізнались, де перебуває транспортний засіб та вирушили за вказаною адресою.
Під час спілкування з керманичем встановили, що дівчинка сіла до автобуса в місті Умань, оплативши проїзд до самого Києва.

Дитина медичної допомоги не потребувала, жодних тілесних ушкоджень не було. Зі слів дівчинки, її налякав перехожий, коли вона прямувала на додаткові заняття, а батьків не було вдома, отож, дитина вирішила втекти та вирушила до столиці, де проживає її сестра.

Патрульні доставили дівчинку до найближчого відділу поліції, заспокоївши її. Після цього охоронці порядку зателефонували схвильованій матері та повідомили, де перебуватиме її дитина. Жінка безперестанно дякувала поліцейським за допомогу.

Батьки, нагадайте дітям про правила особистої безпеки. Застережіть їх від спілкування з незнайомцями та вкотре нагадайте, щоб за необхідності вони зверталися по допомогу до поліцейських або дорослих перехожих. І нехай все буде добре!