У Херсоні небайдужі громадяни допомогли затримати водія з ознаками сп’яніння

“На вулиці Комкова перебуває водій автомобіля Audi A4 в стані алкогольного сп’яніння. Ми його затримаємо до прибуття поліції” — з такими словами звернувся вчора, близько 16-ї години, на лінію 102 небайдужий херсонець.

За адресою вирушив один з екіпажів патрульних. На місці інспектори побачили вказаний транспортний засіб та гурт чоловіків. Громадяни надали відповідні пояснення та передали охоронцям порядку водія.

У водія патрульні дійсно помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився проходити у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту “Драгер” на місці або в медичному закладі.

Також інспектори встановили, що він вже не вперше сідає за кермо напідпитку. Водій вже має два протоколи за керування в нетверезому стані. За одним із них суд у вересні виніс рішення про позбавлення громадянина права керування на рік.

Тож поліцейські склали на 55-річного херсонця протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли на нього постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка позбавлена такого права) КУпАП. Автомобіль порушника патрульні евакуювали на арештмайданчик.

Водії, керуйте тверезо! Поєднання алкоголю та керма може призвести до трагедії!