Вінницькі поліцейські затримали зловмисника, який, ймовірно, погрожував громадянину вбивством

17 жовтня близько 21-ї години на лінію 102 надійшло повідомлення про погрозу вбивством на парковці одного з торговельних центрів Вінниці. Зі слів 26-річного вінничанина, на вулиці Соборній у нього виник конфлікт з водієм автомобіля Chery. Останній намагався погрожувати йому вбивством, приклавши до скроні заявнику пістолет.
Після цього правопорушник сів до автівки та поїхав у напрямку вулиці Магістратської. На місце події направився екіпаж патрульних та екіпаж поліції охорони.
Зупинити та заблокувати втікача вдалось на вулиці Дмитра Майбороди. Предмет, схожий на пістолет, водій скинув – патрульні знайшли його неподалік.

Під час спілкування з 41-річним водієм автомобіля Chery патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Результат медичного огляду в наркодиспансері показав, що в організмі правопорушника наявні опіати.

На водія патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх подальших обставин справи.