Патрульні Миколаєва зупинили водія, який перебував за кермом з ознаками сильного алкогольного сп’яніння

https://www.facebook.com/mykolaivpolice/videos/358151538966258/

Сьогодні вночі приблизно о 1-й годині екіпаж патрульної поліції помітив, що водій автомобіля BMW проїхав перехрестя проспекту Центрального та вулиці Садова, ігноруючи заборонний червоний сигнал світлофору.

Інспектори вирішили зупинити транспортний засіб за допомогою спецсигналів. Але після наказу зупинитись водій лише збільшив швидкість та почав тікати. Патрульні передали інформацію іншим автопатрулям, які згодом теж долучились до переслідування втікача, який на шаленій швидкості мчав по вулицях міста в бік Корабельного району. Водій автомобіля BMW, намагаючись втекти, неодноразово створював аварійні ситуації, проїхав кілька перехресть на забороняючі сигнали світлофора, та на деяких ділянках дороги рухався зустрічною смугою.

Транспортний засіб порушника вдалося зупинити шляхом блокування лише на вулиці Литовченка, що в Корабельному районі міста. 31-річного водія негайно затримали. У нього були явні ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку водій-утікач категорично відмовився.

На правопорушника патрульні склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан сп’яніння), за ст.122–2 (Невиконання водіями вимог поліцейського про зупинку транспортного засобу), за ч.4 ст.122 (Створення аварійної обстановки) КУпАП, а також 5 постанов за ч.2 ст.122 (Проїзд на заборонний червоний сигнал світлофору) КУпАП. Далі рішення по справі буде приймати суд.