Водний патруль Дніпра виявив у чоловіків незаконно виловлену рибу й заборонені речовини

28 вересня, близько 18-ї години, під час патрулювання в акваторії Дніпра співробітники роти з обслуговування водних об’єктів помітили маломірне промислове судно, а в ньому двох невідомих. Поліцейські вирішили перевірити їх. Громадяни не надали дозвільних документів на вилов риби, й повідомили, що неподалік, на острові Шефський перебуває їхній товариш, у якого вони є.

Охоронці порядку прослідували туди й виявили там п’ятьох чоловіків. Ті діставали сітки з виловленою рибою. Зокрема: 70 густер, 3 судаків, 23 окуня, 58 краснопірок, 23 плітки та 2 карасі. Дозвільних документів вони також не надали. За підрахунками інспекторів рибоохоронного патруля, збиток склав понад 10200 гривень.

Та патрульних зацікавив не лише вилов громадян, а те, що поруч із ними стояли два пристрої для вживання наркотичних речовин, а біля намету — набір скляних колб, медичні системи, ємності та пакунки з невідомими речовинами, схожими на наркотичні. На місце події водний патруль викликав слідчо-оперативну групу відділку поліції “Амур-Гавань” для з’ясування усіх обставин події.