У Чернігові патрульні розшукали чоловіка, який відібрав мобільний телефон у жінки

Сьогодні, близько опівночі, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Незалежності біля під’їзду багатоповерхового будинку невідомий вдарив по руці жінку, забрав мобільний телефон та поїхав на автомобілі у невідомому напрямку. На місце одразу направили екіпаж патрульної поліції.
Прибувши за вказаною адресою, патрульні з’ясували, що у потерпілої порізана рука. За її словами, невідомий вдарив її по руці чимось гострим. Від болю вона випустила з рук мобільний телефон. Чоловік підняв мобільний, сів до автомобіля та поїхав. На момент прибуття поліції жінці вже надали допомогу – перев’язали поранену руку.
Патрульні з’ясували прикмети нападника, номерний знак автомобіля, на якому він поїхав, та імовірний напрямок руху. За кілька хвилин орієнтування про розшук авто та невідомого отримали всі патрульні екіпажі.
Згодом на вулиці Київській один з екіпажів патрульної поліції помітив легковик, державний номерний знак якого збігався з орієнтуванням. Охоронці порядку зупинили авто.
В салоні на пасажирському сидінні перебував чоловік, який за одягом та зовнішністю був дуже схожим на нападника. Коли на місце доставили потерпілу, жінка одразу його упізнала. Невідомим виявився 31-річний чернігівець.
Під час огляду у чоловіка виявили предмет, схожий на ніж. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.