Київські патрульні ліквідували пожежу в багатоповерхівці та евакуювали мешканців

https://www.facebook.com/patrolpolice.gov.ua/videos/972127539918633/

Нічого не підозрюючи, мешканці будинку на вулиці Миколи Ушакова відпочивали після дня, що минав. Час наближався до опівночі, коли їхні помешкання почав заповнювати дим. Хтось із сусідів забив на сполох і викликав поліцію.

На місце одразу прибули два екіпажі поліцейських — Сергій Вовк, Олександр Аббасов, Дар’я Гордієнко та Валентин Горий. Один з під’їздів був уже повністю задимлений, тож інспектори негайно розпочали евакуацію всіх мешканців.

На десятому поверсі патрульні натрапили на квартиру, з якої, ймовірно, і почалося загоряння. На крики та стук ніхто не обізвався, а сусіди повідомили, що декілька хвилин тому ще чули з-за дверей крики про допомогу.

Патрульні без вагань вибили двері, адже на кону було людське життя. Заважав дим, яким напарники надихалися вже вдосталь, а двері все не піддавалися. Та вони не зупинялися.

Врешті патрульні потрапили у квартиру. Сусіди принесли воду, а поліцейські локалізували загоряння. Далі на допомогу прийшли рятувальники. Вони знайшли та витягли звідти чоловіка — непритомного, але живого. Його передали медикам.