Спільними діями Івано-Франківських правоохоронців вдалося затримати особу, ймовірно, причетну до стрілянини в житловій зоні

Повідомлення від очевидця про стрільбу з вікна однієї з багатоповерхівок на вулиці Яблуневій патрульні отримали сьогодні, близько 2-ї години ночі.

Кілька екіпажів патрульних оперативно прибули за вказаною адресою. На землі, під вікнами будинку, патрульні виявили, ймовірно, гільзи від набоїв. З відчиненого вікна однієї з квартир першого поверху виглянув невідомий та почав зухвало себе поводити та нецензурно лаятися на поліцейських. На законні вимоги охоронців порядку припинити протиправні дії, чоловік здійснив декілька пострілів в поліцейських.

Патрульні встановили номер квартири, з якої, ймовірно, стріляв зловмисник, та, викликавши підкріплення, зайшли до будинку. Двері квартири в якій, можливо, перебував невідомий зі зброєю були зачинені. Окрім того, поліцейські почули з помешкання жіночий крик про допомогу. Особа, яка перебувала у вказаній квартирі не йшла на контакт з поліцейським.

Рятувальники, які саме прибули на місце, допомогли поліцейським потрапити в квартиру та затримати ймовірного стрільця. У квартирі охоронці порядку виявили предмет, схожий на пістолет. Життю та здоров’ю жінки, яка перебувала в середині нічого не загрожує.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Предмет, схожий на пістолет, та гільзи вилучено, їх походження встановлюватимуть експерти.