Завдяки пильності та небайдужості громадян бориспільські патрульні затримали ймовірного крадія

Компанія друзів прогулювалася вечірнім Борисполем, коли помітила підозрілого чоловіка біля дверей однієї з міських перукарень. Він поводився підозріло й намагався потрапити всередину, тож, очевидці зателефонували до поліції.

На виклик миттєво прибули патрульні Дмитро Пікож та Ганна Маслій. Неподалік перукарні вони помітили групу осіб, що скупчилися навколо чоловіка, який лежав на землі.

Громадяни пояснили, що вони бачили як він виходив з перукарні та ніс у сумці якісь речі, ймовірно, викрадені з приміщення. Тому вони й не дали йому втекти до приїзду поліції.

Затриманий поводився зухвало та агресивно. Інспектори згідно зі ст. 45 ЗУ “Про Національну поліцію” застосували кайданки.

Поряд з цим чоловіком лежала сумка. У присутності свідків патрульні провели поверхневу перевірку та виявили в цього громадянина документи, які ймовірно, належать власникам перукарні, та гроші.

Також охоронці порядку виявили дві викрутки, плоскогубці, ліхтарик та рукавички, з допомогою яких чоловік, ймовірно, проник до приміщення.

Оскільки в діях громадянина вбачаються ознаки кримінального правопорушення, на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського відділу поліції.