Київські патрульні затримали на гарячому ймовірних крадіїв

Сьогодні, близько 4-ї години, у дворі будинку на проспекті Петра Григоренка інспектори помітили, як з розбитого вікна автомобіля Toyota виліз чоловік та, побачивши патрульних, почав утікати.

Командир роти Олександр Прокопенко побіг його наздоганяти, а його напарник — Роман Широкань, службовим автомобілем перекрив виїзд з двору.

Утікач сів в автомобіль Skoda, де на нього уже очікував водій. Чоловіки спробували виїхати, але допустили наїзд на службовий автомобіль, який їм заблокував дорогу.

Після вимушеної зупинки, чоловіки спробували втікати, але були затримані патрульним екіпажем. Під час обстеження прилеглої території, інспектори виявили ще одного чоловіка, який також може бути причетним до крадіжки з автомобіля.

У водія Skoda патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння, а під час перевірки документів встановили, що він вже позбавлений права керування транспортними засобами за аналогічне правопорушення.

На водія інспектори склали протоколи за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), а також винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом, бувши позбавленим такого права судом) КУпАП.

Надалі на місце події прибула СОГ Дарницького району.