Водій під дією наркотиків намагався втекти від патрульних Вінниці

Сьогодні, близько 4-ї години ранку, на вулиці Київській патрульні зупинили автомобіль Mitsubishi Pajero за порушення ПДР. Під час спілкування з поліцейськими порушник помітно нервував, не пред’явив посвідчення водія, а згодом взагалі спробував утекти з місця події на транспортному засобі.

Патрульні шляхом блокування зупинили авто втікача, а його затримали. У салоні позашляховика також перебував пасажир, який і був власником цього транспортного засобу.

Спілкуючись із водієм, інспектори виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Порушник пройшов огляд у лікаря-нарколога і в його організмі виявили амфетамін.

На 33-річного водія автомобіля Mitsubishi Pajero патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані наркотичного сп’яніння) КУпАП, ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), протокол затримання, винесли постанови за ч. 2 ст. 122 (Не користування покажчиками поворотів при зміні напрямку руху) КУпАП та ч. 1 ст. 126 (Не пред’явив посвідчення водія) КУпАП, а на 47-річного власника транспортного засобу склали протокол за ст. 130 (Передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані сп’яніння) КУпАП.