Львівські патрульні затримали ймовірних грабіжників, коли вони знімали гроші з чужої картки

Сьогодні близько 1-ї години ночі на лінію 102 надійшов виклик про грабіж на площі Різні. Там у чоловіка вирвали з кишені сорочки банківську картку. Особи побігли в напрямку Проспекту Свободи.

Зі слів заявника, зловмисники зараз знімають гроші в одному із терміналів, бо про цю операцію прийшло сповіщення. Патрульні за лічені хвилини були там, однак грабіжників вже не було там.

Екіпажі 1 батальйону вирішили перевірити ще кілька терміналів на прилеглих вулицях. На перетині вулиць Шпитальної та Данилишина побачили трьох схожих осіб біля банкомату, які знімали гроші.

Під час встановлення осіб та поверхневої перевірки в одного із чоловіків виявили банківську картку походження якої він не зміг пояснити і 6 500 гривень. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції.

48-річний потерпілий, згодом, упізнав їх і своє майно. Саме з цими особами він розпивав алкогольні напої і здійснив при них банківську операцію. Ймовірно хтось із них підгледів пін-код.

Затриманими виявилися: 19-річний мешканець Херсонської області, 19-річний мешканець Львівської області та 46-річний львів’янин.