Патрульні Сєвєродонецька затримали імовірних викрадачів авто

Близько опівночі патрульні отримали виклик на планшет, із повідомленням про ДТП на вулиці Гагаріна. За словами заявника, двоє чоловіків, на автомобілі ВАЗ 21061, наїхали на бетонну плиту та намагаються поїхати з місця події.

За декілька хвилин патрульні вже були на місці. Побачивши поліцейський автомобіль невідомі намагались втекти та спроба завершилась невдало.

Порушниками виявились двоє місцевих мешканців віком від 20-ти до 21-го року. Патрульним вони зізнались, що напередодні вживали алкогольні напої, після чого, гуляючи на вулиці Шосе Будівельників, побачили припаркований автомобіль та вирішили на ньому покататись.

Чоловіки зламали дверний замок та замок запалювання, завели автомобіль та поїхали. Однак подорож була не довгою. На вулиці Гагаріна вони наїхали на бетонну плиту та вже не змогли рухатись далі. Власниця автомобіля у цей час перебувала вдома та ще навіть не підозрювала, що її автомобіль викрали.

Відносно водія автомобіля патрульні склали два протоколи за ч.1 ст. 130 КУпАП за керування у стані сп’яніння та за ст. 124 КУпАП за порушення ПДР, що призвело до ДТП. Окрім цього, громадянин отримав постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП, за керування автомобілем без посвідчення водія.

Імовірних викрадачів автомобіля патрульні передали слідчо-оперативній групі для подальшого встановлення обставин події.