Патрульні Києва затримали ймовірного квартирного крадія

“Допоможіть, хтось намагається проникнути до мого житла” — саме таке повідомлення надійшло на службу 102 вчора близько 5-ї години ранку. Стурбована жінка розповіла поліцейським, що хтось зламав вікно та намагається проникнути у приміщення. Налякана жінка вибігла в під’їзд та зателефонувала до поліції.

За лічені хвилини інспектори прибули за вказаною адресою. На місці події поліцейські виявили пошкоджене пластикове вікно, відхилену решітку та імпровізовану драбину. Біля будинку патрульні звернули увагу на чоловіка, який дивно себе поводив, а ледве помітивши поліцейських, намагався втекти. У патрульних виникла підозра, що, ймовірно, громадянин причетний до події. Інспектори наздогнали та затримали його.

Під час спілкування з патрульними, чоловік не заперечував, що проник до квартири. Останній перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння й не міг пояснити причину свого вчинку не зміг.

Для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям громадянина патрульні викликали слідчо-оперативну групу ‎Солом’янського управління поліції.