Спільне застілля знайомих, бійка і смерть одного з учасників: патрульні столиці затримали усіх причетних осіб

Вночі екіпаж патрульних отримав виклик з приводу конфлікту між громадянами. За декілька хвилин, прибувши на провулок Приладний вони побачили чоловіка, який лежав на асфальті в калюжі крові.

Швидкої, яку разом з поліцейськими викликали очевидці події, ще не було, а тому інспектори відразу кинулись надавати домедичну допомогу потерпілому.

Патрульні виявили, що у чоловіка декілька проникаючих поранень у стегно та, очевидно, ушкоджено магістральну артерію. У таких випадках людині залишається буквально 3-5 хвилин життя.

Поки патрульні затискали рани з критичною кровотечею, їм на допомогу прибули колеги з батальйону тактико-оперативного реагування. Тактики відразу поставили потерпілому турнікет та використали кровоспинний препарат. Слідом прибули медики.

Поліцейські, які не були залучені в наданні домедичної допомоги, опитали очевидців та розпочали пошуки інших учасників бійки.

За кілька хвилин інспектори виявили та затримали двох чоловіків з якими спільно відпочивав потерпілий. Затримані пояснили, що чоловік, який лежить на землі, разом з ними вживав алкоголь в одного з них вдома. Згодом виникнув конфлікт і звичайна словесна сварка переросла у бійку з застосуванням ножа.

На жаль, попри старання поліцейських та медиків, потерпілий помер через велику втрату крові.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу Святошинського району для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям затриманих.