Хмельницькі патрульні виявили ймовірного “закладчика” наркотичних речовин

Сьогодні, близько 3-ї години ночі, патрулюючи вулицю Кошового, інспектори виявили чоловіка, який побачивши службовий автомобіль, різко змінив напрямок руху та пришвидшився. Далі під час спілкування з патрульними він помітно нервував та намагався уникнути розмови.

Згідно з статтею 34 ЗУ “Про Національну поліцію ” співробітники роти №1 провели 27-річному громадянину поверхневу перевірку. Під час поліцейського заходу у чоловіка виявили 7 згортків з речовинами, що схожі на наркотичні, які були перемотані електроізоляційною стрічкою річного кольору.

На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Далі, патрульні спільно із співробітниками Південно-Західного відділення поліції Хмельницького ВП ГУНП в Хмельницькій області, направились на вулицю Проскурівську, де зі слів затриманого знаходились наркотичні речовини.

За вищевказаною адресою поліцейські виявили чорний поліетиленовий пакет, в якому знаходилось ще понад 70 пакунків з речовинами, що ймовірно заборонені в обігу.

А під час санкціонованого обшуку в орендованій квартирі молодика оперативники виявили ще 284 згортки з наркотиками, а також електронні ваги, пакувальний матеріал, телефони, записники тощо. Усі вилучені речовини поліцейські направили на експертизу.