За допомогою небайдужих громадян патрульні Сум розшукали чоловіка, який на вулиці бив собаку

19 березня, у соціальній мережі інтернет, опублікували відеозапис, на якому невідомий громадянин б’є собаку поблизу багатоповерхівок.

Даний інцидент викликав резонанс у користувачів інтернету. Працівники управління патрульної поліції в Сумській області прийняли дану інформацію та розпочали пошуки чоловіка.

Ввечері, вартові порядку отримали повідомлення від небайдужих громадян, котрі побачили схожого за зовнішніми прикметами чоловіка. Вони повідомили напрямок куди він прямує та самі ж йшли за ним, підтримуючи зв’язок з охоронцями порядку.

Патрульні поліцейські швидко відреагували та знайшли громадянина. Він не заперечував свою причетність до даного факту. З його слів, собака кидалася на дитину, тож він вирішив у такий спосіб навчити її так не робити.

Хоча й на відеозапису поряд нікого не було, громадянин стверджував, що подія була в самому під’їзді будинку. Нинішнє місце знаходження собаки чоловік категорично відмовився називати.

Патрульні доставили його до Сумського відділку поліції, де передали слідчо-оперативній групі. Наразі за даним фактом триває перевірка.

Нагадаємо, 4 серпня в Україні набув чинності закон про посилення кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.